Innovatief, flexibel en klantgericht

Waarom en hoe

Waarom

Suselbeek is sinds 1873 een familiebedrijf met een sterke familie cultuur. Onze filosofie is geënt op nagenoeg 150 jaar ervaring. De reden waarom wij producten maken is dat wij geloven dat iedere consument een houten kozijn als meerwaarde ervaart in zijn woning. Houten kozijnen zijn sfeervol, hebben karakter en zijn een natuurproduct.

Binnen onze organisatie staan de medewerkers voorop zij bepalen ons succes. Onze overtuiging is dat we door de kracht van onze medewerkers succesvol zijn. De passie, energie en plezier van het ambacht zijn hierdoor zichtbaar in onze producten, diensten en service.

Hoe

Suselbeek produceert houten gevelkozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw binnen een modern productieproces. Jaarlijks doen wij investeringen ten behoeve van de kwaliteit, effectiviteit en efficiency. Onze medewerkers worden doorlopend getraind op het maken van de juiste keuzes ten aanzien van de consument, technische kennis en het continu verbeteren van processen.

Wat

Wij produceren houten kozijnen die voldoen aan de juiste standaarden die een consument aan ons product stelt. We bieden u een product dat past in de huidige tijd met betrekking tot “People”, “Planet” en “Techniek”.

Al 150 jaar modern

Sinds 1873 is Suselbeek een gerenommeerde naam in het vervaardigen van houten kozijnen voor de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw.

Suselbeek produceert hoogwaardige houten kozijnen binnen een modern productieproces.

Lees meer over onze producten >

MENU