Innovatief, flexibel en klantgericht

Visie en missie

Visie

De visie van Timmerfabriek Suselbeek is:

“Het zijn van een toonaangevende producent van kozijnen ten behoeve van de nationale woning- en utiliteitsmarkt.”

Missie

Onze missie is het zijn van een goede partner voor bouw gerelateerde ondernemingen op het gebied van productkennis, innovatie en service in de breedste zin van het woord. Voor onze medewerkers willen wij een uitdagende werkgever zijn die in een familiecultuur de medewerker stimuleert het beste uit zichzelf te halen. Innovatie, techniek, passie, plezier en energie zijn kernwaardes die in de cultuur tot uiting moeten komen.

Met betrekking tot maatschappelijk en verantwoord ondernemen willen we voldoen aan de standaarden die hiervoor gelden. Onze footprint terugdringen is een onderwerp welke dagelijks terugkeert in onze organisatie.

In het kader van duurzaamheid zijn we FSC® gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Met verantwoord bosbeheer doelen wij op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. We zijn ook PEFC® gecertificeerd. Het internationale PEFC-Keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor People, Planet & Profit.

Al 140 jaar modern

Sinds 1873 is Suselbeek een gerenommeerde naam in het vervaardigen van houten kozijnen voor de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw.

Suselbeek produceert hoogwaardige houten kozijnen binnen een modern productieproces.

Lees meer over onze producten >

visie Suselbeek
MENU