Innovatief, flexibel en klantgericht

Visie en missie

Kwaliteit

Met onze kennis, ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel en hoge mate van betrokkenheid willen wij uw referentie op het gebied van productie van houtenkozijnen te zijn. Kwaliteit is de eerste standaard waaraan wij ons comiteren.

Effectief

Gericht op effectiviteit en efficiency streven wij naar een optimale balans van onze bedrijfsprocessen. Daarbij streven wij continu naar verbetering van onze producten, diensten, systemen en service. Hoe effectief we zijn wordt bepaald door onze medewerkers. De medewerkers worden met regelmaat getraind en zijn volledig zelfstandig in staat de juiste beslissing te nemen ten aanzien van product of proces.

Duurzaam

De focus ligt op onze producten, “planet”, en onze medewerkers. Wij leveren producten die aan de wettelijke eisen en normen voldoen en passen in het kader van duurzaam ondernemen. Timmerfabriek Suselbeek verstaat hieronder zodanig ondernemen dat de aandacht voor milieu, sociaal-ethische en winst gebalanceerd is en afgestemd is op de verwachtingen van de belanghebbenden van de onderneming.

Open bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur is gefocust op uw behoefte. Medewerkers zijn nieuwsgierig en gebrand op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Ze zijn niet naar binnen gericht, maar kijken om zich heen. 
De medewerkers delen informatie, onderhouden voortdurend informele contacten en richten zich op gezamenlijke doelen. Er is onderling vertrouwen en ruimte voor reflectie. Risico’s zijn acceptabel en fouten zorgen voor voortschrijdend inzicht.

Ketenintegratie

Door de samenwerkingsverbanden die reeds gerealiseerd zijn met meerdere bouwpartners zijn onze producten beter afgestemd op de bouwprocessen hierdoor worden faalmomenten gereduceerd of voorkomen binnen het bouwproces. Wij zoeken in ketenintegratie altijd na onze toegevoegde waarde van de keten met betrekking tot innovatie, service en klantbeleving.

Al 150 jaar modern

Sinds 1873 is Suselbeek een gerenommeerde naam in het vervaardigen van houten kozijnen voor de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw.

Suselbeek produceert hoogwaardige houten kozijnen binnen een modern productieproces.

Lees meer over onze producten >

kozijn hout
MENU