Innovatief, flexibel en klantgericht

Bedrijf

Suselbeek kijkt vanuit de ogen van de consument en bouwpartner, om continu te verbeteren, zodat de eindgebruiker een functioneel en kwalitatief goed product geleverd krijgt.

Sinds 1873

Sinds 1873 is Suselbeek een gerenommeerde naam in het vervaardigen van houten kozijnen voor de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw. Suselbeek produceert hoogwaardige houten kozijnen binnen een modern productieproces.

Suselbeek staat bij haar partners bekent als kwalitatief, toonaangevend, betrouwbaar, innovatief en flexibel. Suselbeek stelt hoge ambities op het gebied van ontwerp, engineering, voor- en nazorg. Suselbeek kijkt vanuit de ogen van de consument en bouwpartner, om continu te verbeteren, zodat de eindgebruiker een functioneel en kwalitatief goed product geleverd krijgt.

Binnen onze organisatie zijn ongeveer 45 medewerkers betrokken bij ons succes. De medewerkers zijn bepalend voor het succes van Suselbeek. Om succesvol te zijn trainen wij onze medewerkers regelmatig op het gebied van kwaliteit, techniek, milieu, duurzaamheid, ARBO, QRM en Lean.

Timmerfabriek Suselbeek B.V. heeft in haar assortiment houten gevelkozijnen vanuit de timmerfabriek. Timmerfabriek Suselbeek is sinds 1873 een gerenommeerd producent van houten kozijnen. De houten kozijnen kunnen geleverd worden onder concept 1, concept 2 en concept 2+. Wij produceren voor de traditionele bouwpartner of de concept bouwpartner onze kozijnen.

Binnen Suselbeek binnenkozijnen B.V. produceren wij houten binnenkozijnen, zowel traditioneel als het Agti® houten montage binnenkozijn. Het Agti® houten montagekozijn wordt onder andere geleverd door onze conceptpartners Svedex deuren, Theuma Doors & Frames, Verdouw bouwproducten en Ideaal deuren. De conceptpartners verzorgen het complete montage werk van zowel deur als kozijn.

 

Johan Suselbeek

Johan Suselbeek

Directeur

Ik ben geboren in 1977, getrouwd met Carolien en vader van twee kinderen. Met een aangeboren voorliefde voor hout, heb ik als inmiddels de 5e generatie in 2007 de leiding over het familiebedrijf van mijn vader overgenomen. Ik vind het fantastisch om de lijnen uit te zetten en het team aan te sporen op zoek te gaan naar de grenzen hiervan. Werken vanuit trots en passie zijn voor mij een absolute voorwaarde.

Ik sta voor:

 • Vertrouwen, openheid, lange termijn relaties

Ik vind leuk:

 • In de natuur zijn, auto’s, autosport, whiskey

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820120
Email: jsu@tifasuselbeek.nl

Carolien Suselbeek

Financieel

Ik ben Carolien Suselbeek, geboren in 1977, sinds 2012 ben ik werkzaam bij Timmerfabriek Suselbeek. Ik ben verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Daarvoor was ik werkzaam in de agrarische sector, daar heb ik verschillende functies gehad, waaronder financieel rechercheur. Ik vind het erg leuk om in het familiebedrijf van mijn man te werken. Zo weet je van elkaar wat er speelt in het bedrijf.

Ik sta voor:

 • Recht door zee, open, eerlijk, vlot

Ik vind leuk:

 • Onze kinderen, Eva en Dirk, onze Friese paarden rijden, met mijn Field Trial Labrador trainen, jagen en wedstrijden lopen

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820121
Email: csu@tifasuselbeek.nl

Carolien Suselbeek
Michael Abbo

Michael Abbo

Bedrijfsleider

Ik ben geboren in 1973 in Arnhem. Ik ben 20 jaar werkzaam in de houtwereld en heb als opleiding HBO technische bedrijfskunde. De samenhang tussen techniek, mens en organisatie is wat mij boeit in mijn werk. Ik vind het leuk om het gevestigde met betrekking tot processen, techniek en organisatie te tarten en samen met mijn collega’s en relaties nieuwe wegen te vinden in complexe materie.

Ik sta voor:

 • creativiteit, eerlijkheid, openheid, nieuwsgierigheid

Ik vind leuk:

 • karate, lezen, films kijken, vaderschap

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820133
Email: mab@tifasuselbeek.nl

Angela Abbo-Kupers

Verkoopmedewerker

In 1977 ben ik geboren en getogen in Arnhem. Ik ben van administratief medewerker bij verschillende bedrijven doorgestroomd naar Verkoopmedewerker in de houtindustrie. En nu ben ik samen met mijn man werkzaam bij Timmerfabriek Suselbeek. In mijn werk vind ik het leuk om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Het proberen van zoveel mogelijk werk te verzetten in zo min mogelijk tijd is voor mij de uitdaging.

Ik sta voor:

 • eerlijkheid, saamhorigheid, perfectie, oplossingsgericht zijn

Ik vind leuk:

 • lezen, tekenen, creatief zijn, wandelen, tuinieren

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820122
Email: aab@tifasuselbeek.nl

angela-abbo-kupers
Roy Scholten

Roy Scholten

Werkvoorbereider

In 1984 ben ik geboren in Doetinchem en ben 14 jaar werkzaam in de Timmerindustrie. Mijn werkzaamheden bestaan uit projectbewaking, coördineren van de werkvoorbereiding, uittekenen en uitwerken van projecten en het programmeren van machine aansturing. Wat ik leuk vind is, project gericht uitdagingen aan te gaan en deze op te lossen, het bezig zijn met de ontwikkeling van het houten product, nieuwe ontwikkelingen m.b.t. 3D tekenen.

Ik sta voor:

 • productiviteit, klantgericht, openheid, nieuwsgierigheid

Ik vind leuk:

 • nieuwe ontwikkeling, de uitdaging

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820123
Email: rsc@tifasuselbeek.nl

Roy Kleinstapel

Planner/ Orderverwerker/Calculator

Ik ben geboren in 1979 in Doetinchem. Ik ben 21 jaar werkzaam in de bouw en heb door de jaren heen diverse bouw gerelateerde opleidingen gevolgd. De diversiteit en het opstellen van de orders, het bewaken van de planning en klantencontact is wat mij boeit in mijn werk.

Ik sta voor:

 • creativiteit, eerlijkheid, openheid, nieuwsgierigheid

Ik vind leuk:

 • fietsen, wandelen, muziek en lezen.

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820127
Email: rkl@tifasuselbeek.nl

Roy Scholten