Innovatief, flexibel en klantgericht

Bedrijf

Suselbeek kijkt vanuit de ogen van de consument en bouwpartner, om continu te verbeteren, zodat de eindgebruiker een functioneel en kwalitatief goed product geleverd krijgt.

Sinds 1873

Sinds 1873 is Suselbeek een gerenommeerde naam in het vervaardigen van houten kozijnen voor de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw. Suselbeek produceert hoogwaardige houten kozijnen binnen een modern productieproces.

Suselbeek staat bij haar partners bekent als kwalitatief, toonaangevend, betrouwbaar, innovatief en flexibel. Suselbeek stelt hoge ambities op het gebied van ontwerp, engineering, voor- en nazorg. Suselbeek kijkt vanuit de ogen van de consument en bouwpartner, om continu te verbeteren, zodat de eindgebruiker een functioneel en kwalitatief goed product geleverd krijgt.

Binnen onze organisatie zijn ongeveer 45 medewerkers betrokken bij ons succes. De medewerkers zijn bepalend voor het succes van Suselbeek. Om succesvol te zijn trainen wij onze medewerkers regelmatig op het gebied van kwaliteit, techniek, milieu, duurzaamheid, ARBO, QRM en Lean.

Timmerfabriek Suselbeek B.V. heeft in haar assortiment houten gevelkozijnen vanuit de timmerfabriek. Timmerfabriek Suselbeek is sinds 1873 een gerenommeerd producent van houten kozijnen. De houten kozijnen kunnen geleverd worden onder concept 1, concept 2 en concept 2+. Wij produceren voor de traditionele bouwpartner of de concept bouwpartner onze kozijnen.

Binnen Suselbeek binnenkozijnen B.V. produceren wij houten binnenkozijnen, zowel traditioneel als het Agti® houten montage binnenkozijn. Het Agti® houten montagekozijn wordt onder andere geleverd door onze conceptpartners Svedex deuren, Theuma Doors & Frames, Verdouw bouwproducten en Ideaal deuren. De conceptpartners verzorgen het complete montage werk van zowel deur als kozijn.

 

Johan Suselbeek

Johan Suselbeek

Directeur

Ik ben geboren in 1977, getrouwd met Carolien en vader van twee kinderen. Met een aangeboren voorliefde voor hout, heb ik als inmiddels de 5e generatie in 2007 de leiding over het familiebedrijf van mijn vader overgenomen. Ik vind het fantastisch om de lijnen uit te zetten en het team aan te sporen op zoek te gaan naar de grenzen hiervan. Werken vanuit trots en passie zijn voor mij een absolute voorwaarde.

Ik sta voor:

  • Vertrouwen, openheid, lange termijn relaties

Ik vind leuk:

  • In de natuur zijn, auto’s, autosport, whiskey

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-685841
Email: jsu@tifasuselbeek.nl

Carolien Suselbeek

Financieel

Ik ben Carolien Suselbeek, geboren in 1977, sinds 2012 ben ik werkzaam bij Timmerfabriek Suselbeek. Ik ben verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Daarvoor was ik werkzaam in de agrarische sector, daar heb ik verschillende functies gehad, waaronder financieel rechercheur. Ik vind het erg leuk om in het familiebedrijf van mijn man te werken. Zo weet je van elkaar wat er speelt in het bedrijf.

Ik sta voor:

  • Recht door zee, open, eerlijk, vlot

Ik vind leuk:

  • Onze kinderen, Eva en Dirk, met mijn Field Trial Labradors en mijn working Engelse Cocker Spaniels trainen, jagen en wedstrijden lopen

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-685841
Email: csu@tifasuselbeek.nl

Carolien Suselbeek
Roy Scholten

Roy Kleinstapel

Planner/ Orderverwerker/Calculator

Ik ben geboren in 1979 in Doetinchem. Ik ben 21 jaar werkzaam in de bouw en heb door de jaren heen diverse bouw gerelateerde opleidingen gevolgd. De diversiteit en het opstellen van de orders, het bewaken van de planning en klantencontact is wat mij boeit in mijn werk.

Ik sta voor:

  • creativiteit, eerlijkheid, openheid, nieuwsgierigheid

Ik vind leuk:

  • fietsen, wandelen, muziek en lezen.

Contactgegevens:

Telefoon:     0315-820126
Email: rkl@tifasuselbeek.nl

MENU